Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής μαθητών/τριων στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Δράμας

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Δράμας ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2019-2020, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 22η Μαΐου και ώρα 10:00 έως τη 17η Ιουνίου 2019 και ώρα 00:00.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/-τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί στο ΠΣ myschool.

Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/-τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής ο/η αιτούμενος/-η – χρήστης της εφαρμογής e-eggrafes θα πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα που ακολουθούν, μετά το «Γενικό Χρονοδιάγραμμα Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής».

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η σχολική μας μονάδα –κατά την πρωινή της λειτουργία- διαθέτει ομάδα εκπαιδευτικών για διευκόλυνση των γονέων και κηδεμόνων στην υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής.

Περισσότερες οδηγίες θα βρείτε εδώ:

Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής στα ΕΠΑ.Λ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ