Εξ αποστάσεως διδασκαλία. Ξεκινήσαμε ...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενδοεπιμόρφωση των εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας στη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας για την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Συνολικά συμμετέχουν δεκαεννέα (19) εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας οι όποιοι θα διδάξουν τους μαθητές της Γ΄ τάξης τα Πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα Γενικής παιδείας (τόσο στα τυπικά τμήματα όσο και στα τμήματα ένταξης) καθώς και τα μαθήματα όλων των ειδικοτήτων στου σχολείου.

Το απόγευμα θα ενημερωθούν όλοι οι μαθητές της Γ΄ τάξης για το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και θα τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος της ψηφιακής τάξης. Η διαδικασία συμμετοχής των μαθητών/τριων στις ψηφιακές τάξεις είναι απλή. Οι μαθητές/τριες ακολουθούν το σύνδεσμο της ψηφιακής τάξης που θα τους αποσταλεί και την πρώτη φορά θα τους ζητηθεί να εγκαταστήσουν την εφαρμογή webex. Επιλέγουν Join Meeting και πληκτρολογούν το πραγματικό τους όνομα (με ελληνικούς χαρακτήρες) και το email σύνδεσης (το οποίο προτείνουμε να είναι του ΠΣΔ). Οι μαθητές/τριες θα συνδεθούν –σύμφωνα με το πρόγραμμα- με τη ψηφιακή τάξη του εκπαιδευτικού και αυτός θα τους ενημερώσει αναλυτικά για τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας.

Οι γονείς/κηδεμόνες θα ενημερωθούν στα προσωπικά τους email και μέσα από το Π.Σ. myschool για τη διαδικασία και την διδασκαλία εξ αποστάσεως των μαθημάτων.

“Μένουμε Σπίτι” το σχολείο όμως είναι ανοιχτό.
Δεν είμαστε διακοπές και οι καθηγητές είναι έτοιμοι για την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου www.1epaldramas.gr ή να τηλεφωνήσετε στο σχολείο 25210 22888.

pdfΩρολόγιο Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Διδασκαλίας18/03/2020, 15:36

pdfΓενικές οδηγίες … για την εξ αποστάσεως διδασκαλίας

pdfΟδηγίες … για την εξ αποστάσεως διδασκαλίας με χρήση κινητού ή tablet

Σύνδεσμοι Ψηφιακών Τάξεων ανά τμήμα (όλοι οι σύνδεσμοι των καθηγητών που διδάσκουν στα τμήματα)

pdfΨηφιακή τάξη ΓΟΧ

pdfΨηφιακή τάξη ΓΘΕΡ

pdfΨηφιακή τάξη ΓΜΕΚ

pdfΨηφιακή τάξη ΓΨΕΚ

pdfΨηφιακή τάξη ΓΗΝ

pdfΨηφιακή τάξη ΓΗΛ

pdfΨηφιακή τάξη ΓΨΕΚ-ΓΗΝ Τμήμα Ένταξης