Παρατείνεται και την Τρίτη 16/2 η διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων

sosΜε απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και όλων των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας, παρατείνεται και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Τα μαθήματα θα υλοποιηθούν με τηλεκπαίδευση, θα ξεκινήσουν στις 08:30 σύμφωνα με το πρόγραμμα που λειτουργούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε στους μαθητές μας ότι η καταγραφή της εικόνας ή της ομιλίας των εκπαιδευτικών κατά τη διάρκεια των δικτυακών μαθημάτων είναι παράνομη
και επισύρει αστικές, ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Οι μαθητές των τμημάτων ένταξης θα συνεχίσουν τα μαθήματα στις ψηφιακές τάξεις των εκπαιδευτικών των τμημάτων ένταξης.

Αντιμετώπιση προβλημάτων - κέντρα εξυπηρέτησης – απομακρυσμένη βοήθεια

  • Σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί ή οι μαθητές/τριες ή και οι γονείς/κηδεμόνες αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης επικοινωνούν με την ομάδα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης της σχολικής τους μονάδας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).