Ευχαριστήρια Επιστολή στην εταιρεία Raycap

Με την παρούσα επιστολή, εκ μέρους της Διεύθυνσης, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Δράμας (1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας), θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά του φωτοτυπικού μηχανήματος Ricoh MP 6503 που παρείχε η εταιρεία σας στο σχολείο μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσφορά σας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας και του παιδαγωγικού έργου που προσφέρει στους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Χάρη στη χορηγία σας έχει καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των λειτουργικών μας αναγκών. Το νέο φωτοτυπικό μηχάνημα θα συμβάλει τόσο στην επιτυχή διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όσο και στην αποτελεσματικότερη επίτευξη των καθημερινών αναγκών και στόχων του σχολείου μας.

Η πρόθυμη στάση και η άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας αποτελεί μία ακόμη κίνηση προσφοράς της εταιρείας RAYCAP στην τοπική κοινωνία, προσφορά την οποία η διεύθυνση και η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας εκτιμά ιδιαίτερα.

Ευχή μας να συνεργαστούμε και στο θεσμό του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας» και η εταιρεία σας να στηρίξει τους αποφοίτους του σχολείου μας.

Με εκτίμηση,

O Δ/ντής 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας

Σαλής Αναστάσιος